Windwaker – Glow – Klippremier

Glow címmel mutatta be május 6-én megjelenő debütáló lemezének, a Love Language első hivatalos videóját az ausztrál modern metalos Windwaker.

A Glow egy rendkívül bizonytalan és befolyásolható személy szemszögéből mutatja be, hogy mennyire is lehet az elmét manipulálni. Történetünk hőse elgondolkodik azon, hogy mivé vált, és közben újra felfedezi önmagát. Ebben az életben olyan könnyen elnyel minket a világ, mi pedig csak alkalmazkodunk és beilleszkedünk, ahogyan azt elvárják, és közben elfelejtünk ébernek lenni. A Glow arra ösztönzi a hallgatókat, hogy ébresszék újra fel magukban a kíváncsiság gyermeki szikráját, és hozzák vissza ezt érzést az előtérbe. Ez az érinthetetlen esszencia, ami csak a TIÉD.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.