S.N.O.T. – 22 év után újra aktív a zenekar

Hosszas huzavona után a három alapító tag úgy döntött, hogy 22 év után életre keltik a S.N.O.T. zenekart. Czeglédi Tamás, Háni Szabolcs és Horváth Tamás már belevetették magukat a régi dalok frissítésébe, és az új ötletek kidolgozásába. Producerként Scheer ”Max” Viktor dolgozik a bandával. Az Ő kezei alatt készült az Activate nagylemez, és a Deepspace Christ demó is.

Jöjjön egy kis múltidézés:

Czegi, Háncsa, Tomsa összerakott Magyarországon egy, egyedülálló bandát techo-industrial-metal műfajban. A S.N.O.T. 1996-ban alakult. Ebben az évben felvették első demójukat Félek címmel. Majd végig koncertezték az országot, pici kluboktól a legnagyobb fesztiválokig. 1997-ben a rengeteg koncertezés közben felvették második demójukat Deepspace Christ címmel.

Ekkor már a trió megfordult Ausztriában is. 1998-ban a KO-Records gondozásában megjelent első nagylemezük Activate címmel. Készült egy videoklip az Anatómia című nótájukra amit az akkori zenei csatornák játszottak. A zenekar rengeteg koncertet adott, folyamatosan jelen voltak zenei szaklapokban, zenei tv csatornákon, kisebb rádiókban. 2000-ben adta utolsó koncertjét a banda. Aztán csend.

promó fotó 1998 környékéről

El kellett telnie 22 évnek, hogy a három tag egymásra találjon. A zenekar április 16-án fellép Szombathelyen a Végállomás clubban, ahol már egy új dal is halható lesz a régiek mellett amelyek át lettek dolgozva a mai hangzásnak megfelelően.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.