Új klipet forgatott a Slowmesh zenekar.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Új klippel jelentkezett a budapesti SLOWMESH zenekar. A legutóbbi, ‘Isolate’ című nagylemezük egyik legpörgősebb dalához, az ‘Up to You’-hoz forgattak videót a srácok.
“Igaz, hogy az album már több, mint egy éve jött ki, de úgy gondoltuk, ez a dal túl jó ahhoz, hogy ne kapjon még egy kis rivaldafényt.” – vallja Süle Tamás, a zenekar gitárosa.

Az ‘Up to You’ klipje két változatban került a nyilvánosság elé. Ezzel a zenekar a közösségi média képmutatására szeretné felhívni a figyelmet. Az egyik verzió csak az instagramra került fel, és ebben a vágásban a srácok ünnepelt sztárként csillognak, rengeteg glamúr-effekt van rajtuk. A másik változat – ami a videómegosztóra került fel – viszont kendőzetlenül megmutatja a magánéleti gondokat és a munkahelyi stressz pillanatait is.

Szabó Dávid, a zenekar énekese így mesél a koncepcióról:
“A közösségi médiában megfigyelhető, hogy hamis képet alakítunk ki magunkról. Egy kicsit mindig szépítünk a valóságon, effekteket használunk, tökéletesítjük az eredeti állapotot. Ennek a jelenségnek az árnyoldalaira szeretnénk rámutatni ebben a kisfilmben, és egyúttal arra biztatunk mindenkit, hogy hagyja az effekteket és legyen önmaga!”

A klipet Bánáti Tamás és Bánhegyi Tamás (TomaPictures) rendezte és fényképezte, akikkel a srácok már többször dolgoztak együtt.
(A klip az NKA támogatásával készült)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.