Synergetic Flow, dal a féktelen, pusztító szabadság érzésről

Rockvilág.hu online rockmagazin

Hosszú hallgatás után új kislemezzel jelentkezett a The Jet Buzz, Synergetic Flow címmel, ami elérhető szinte az összes digitális zeneáruházban. A sodró lendületű dal az első beharangozója a hamarosan megjelenő 5 számos EP-nek. Ezen a felvételen a 60-as 70-es évekre jellemző tranzisztoros orgona színesíti a zenekar hangzását a dobok és az elektromos gitárok mellett. A banda újra az eredeti trio felállásban játszik: Tibi – gitár, ének, Tonó – dobok, Cigi – basszusgitár.
Megszólalásukra a feszes tempó és erőteljes hangzás jellemző, és bár stílusukra sok 70-es
évekbeli előadó hatott (főként a garage rock, a punk rock és a hard rock műfajából), a The Jet Buzz igazi kortárs rockzene, friss ötletekkel, elgondolkodtató szövegekkel.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.