Molten Chains – Lemezelőzetes

Fémforgács

Black Mantle címmel tette közzé május 6-án megjelenő harmadik lemezének az Orisons of Vengeance újabb dalelőzetesét a bécsi heavy metalos eretnek duó a Molten Chains.

A bandavezér Deathromancer gitáros/énekes mellé egy új tag érkezett Graf Gyula személyében, akivel együtt új ízek is érkeztek a zenéjükbe. Harmadik lemezük elmondásuk szerint: “drámai, gyors és hihetetlenül agilis lesz, keresztezve benne a black, a speed metal és a teuton thrash merész dörömbölését“. Szövegeikben Shakespeare-i arányokat mesél el lemezük túlvilági koncepcióját. Az alábbiakban az albumról már korábban bemutatott Communion című dalukat hallgatjátok meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.