Inanimate Existence – Új lemezt adnak ki

Fémforgács

Mondhatni menetrendszerűen kétévente jelentkezik egy-egy új albumával a technikás death metal vonalán mozgó kaliforniai Inanimate Existence. A trió  június 10-én a The Artisan Era Records gondozásában hozza ki ötödik albumát The Masquerade címmel, amihez az alábbi közleményt adták ki:

Büszkén jelentjük be ötödik stúdióalbumunk, a The Masquerade megjelenését. Az utóbbi időben non-stop azon voltunk, hogy megvalósítsuk új elképzeléseinket ezen az albumon, az idő pedig most jött el, hogy mindezt megosszuk veletek! Csatlakozzatok hozzánk ezen kalandunk során, fedezzük fel együtt újra a gyökereinket és gondoljuk újra hangzásunk eredetét!

Lemezük első videójaként a Return To The Dream nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.