Nite – Utazás a nap szívébe

Fémforgács

Voices Of The Kronian Moon címmel a Season of Mist kiadásában jelent meg az amerikai blackened heavy metalos Nite második nagylemeze.

Eljött az idő, hogy teljes egészében leleplezzük új albumunkat a Voices Of The Kronian Moon-t. Tarts velünk ezen a téren és időn átívelő utazáson, Ozirisz földjén át, a nap városába és Acheron hullámaiban. Ez egy izgalmas utazás a nap szíve felé.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.