Evil Invaders – Die For Me -Klippremier

Fémforgács

Április 1-jén jelenik meg a belga extrém heavy/speed/thrasher Evil Invaders harmadik nagylemeze Shattering Reflection címmel. A lemezre bevallásuk szerint 10 klasszikus ihletésű, de erőteljesen újhullámos, lebilincselő dalszövegű, progresszív töltésű nóta kerül fel. Újabb előzetesükként Die For Me daluk premierér láthatjátok.

A Die For Me volt az első videóm forgatókönyve, amit a lemezhez írtam. Egy olyan stábbal dolgozni, amely pontosan úgy valósította meg a látványt, ahogyan azt gondoltam, gyilkos érzés! Magában a dalban erős Heavy Metal & Rock’n’roll hangulat van, amibe sok düh és őrület keveredett. Sötét és gonosz ajtókat nyitottam ki az elmémben, miközben ezt a dalt írtam.” – mondta Joe a banda énekese.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.