YATRA – Terminate by the Sword – klippremier

Fémforgács

A marylandi sludge/death metalos YATRA június 10-én adja ki Born Into Chaos című új lemezét. A lemez új kiadójuk a Prosthetic Records gondozásában fog megjelenni, amiről a Thomas Hughes által rendezett Terminate by the Sword daluk horrorisztikus videóját nézhetitek meg.

A Terminate by the Sword az old-school death metal és a megfeketedett iszappal mocskos fúziója. Egy epikus, erőszakos himnusz, amihez valami klasszikus horror videót szerettünk volna.” – mondta Dana Helmuth énekes/gitáros.

YATRA – Born Into Chaos

( Prosthetic Records)

1. Death Cantation

2. Born into Chaos
3. Wrath of the Warmaster
4. Terminate by the Sword
5. Reign of Terror
6. Terrorizer
7. Omens of Fire
8. Tormentation

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.