„Talán kivívtunk magunknak némi tiszteletet is azáltal, hogy folyamatosan a Kalevala és a finn mitológia adja a szövegeink alapjait.”

Ahogy a nemrég megjelent ismertetőnkből kiderült, ismét felfrissült és csúcsformába hozta magát a finn Amorphis. Mégpedig úgy, hogy korai klasszikus albumaik meghatározó elemeit építette be jelenkori hangzásvilágába. A Halo – immár tizennegyedik stúdiómunkája a zenekarnak – elkészültéről a billentyűs Santeri regélt.

[...] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) RockStation nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.