Emetropia

Szimfonikus metal Svédországból.

Az Emetropia 2017-ben alakult. Míg sok műfajbeli banda a gótikus, sötét elemek felé hajlik, addig ők elsősorban az energikus, dinamikus metalra fókuszálnak, megfűszerezve mindezt nagyzenekari és kóruselemekkel. Dalaik a power és progresszív metal által inspirálva összetettek és modernek, és azoknak ajánlanák őket, akik szeretik az Epica, Therion vagy az Amorphis zenéjét.

Debütáló nagylemezük, az Equinox 2022 februárjában jelent meg, és többek között tartalmazza első EP-jük (Procession of the Kings) dalainak újravett verzióit.

Tagok:
Lisa Wallenberg – ének
Liam Strand – dalszerzés, billentyű, vokál
Olle Renius – szólógitár
Jonatan Jakobsson – ritmusgitár
Oscar Heikkinen – dob
Kristoffer “Bobo” Pynnönen – basszusgitár

Facebook: https://www.facebook.com/Emetropia

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.