New Horizon – Megjelent az album, hallgasd végig!

Rockvilág.hu online rockmagazin

A leukémiájából szerencsésen kigyógyult Erik Grönwall énekes és Jona Tee dalszerző / producer / multi-instrumentalista – vagyis a H.E.A.T. együttes két egykori zenésztársa – 2021 végén bejelentették, hogy New Horizon néven új power metal zenekart alapítottak. A projekt magvait még fiatal korában szórta el Jona, aki annak idején (és persze most is) olyan bandákat hallgatott, mint az Iron Maiden, a Helloween, a Hammerfall, a Manowar, az Edguy, és a hozzájuk hasonlók… A heavy metal zene tehát Jona vérében van, a New Horizon projekt pedig ennek megfelelően rettentően kedves a zenész szívének. Tee ugyanis mindig arról álmodott, hogy egy napon saját power metal-himnuszokat szabadíthat a világra.

A Frontiers kiadóhoz igazolt duó immáron elkészült debütáló albumával, amit olyan vendégzenészek közreműködésében alkotott meg, mint Robban Bäck (Mustasch, W.E.T.), Sam Totman (Dragonforce), Love Magnusson (Dynazty), Dave Dalone (H.E.A.T), Niko Vuorela (Temple Balls) és Laucha Figueroa. A New Horizon debütáló albuma, a Gate Of The Gods március 11-én jelent meg CD-n, LP-n és digitális formában.

Grönwallnál tavaly tavasszal leukémiát diagnosztizáltak, és kezeléseken is átesett, pár héttel ezelőtt pedig bejelentette: eltűntek szervezetéből a rákos sejtek, jelenleg gyógyultnak tekinthető.

New Horizon – Gate Of The Gods
(Március 11 – Frontiers)

01. A New Horizon (Intro)
02. We Unite
03. Stronger Than Steel
04. Cry For Freedom
05. Call Of The Underground
06. Stardust
07. Event Horizon
08. The End Of All
09. Fearless
10. Gate Of The Gods

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.