Közeleg a Dope Valley új kislemeze, itt van róla az első dal

Nuskull Magazin

Hosszú hallgatás után visszatért a budapesti Dope Valley, néhány napja megosztották legújabb, Screams című dalukat, rögtön klip formájában. A Csontos Máté által készített videó a most kiadott dalon keresztül bepillantást enged az új EP felvételeibe, amelynek a csodás zalai vadonban megbújó Zengőkert Stúdió adott otthont. Az új anyag megjelenéséről még semmit sem tudunk, de annál inkább várjuk.

A stoner, grunge és doom stílusjegyekkel operáló zenekar 2016-ban mutatkozott be a Dope Valley című EP-vel, ezt két év múlva követte a Mantis Love című lemez. Az eredeti felállásból Nagy András (Mudi) maradt ének- és gitárfronton, míg a dobok mögött az új kislemezen már Pongrácz Panka adja a ritmust, Mezei Zoltán pedig a bőgős szerepét tölti be.

//www.youtube.com/watch?v=ank1-h19YW4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.