Klippremier: Synlakross – Art Of Dying

Fémcsajok

A Valenciából származó melodikus death metalt játszó Synlakross március 31-ével adja ki új középlemezét, amely az "Ideas Are Bulletproof" címet kapta. A zenekarnak eddig négy albuma jelent már meg, ezek sorrendben: ("Melodichrome" (2013), "Death Bullets for a Forajudo" (2016), "Malice Murder" (2018), "0K4M1" (2021).

A Patricia Pons énekesnő vezette társulat februárban hozta ki az EP-ről a Last [Tour] Requiem című szerzeményt, majd e hónap elején elárulták: hamarosan újabb dallal jelentkeznek.

10-ével jelent meg az új szám és a hozzá készült videó - íme az Art Of Dying:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.