Midnight – Mocskos, hangos és csúnya… mint mindig

Fémforgács

Let There Be Witchery címmel jelent meg a black/speed őrült Midnight ötödik albuma. A lemez Szex Witchery dalához friss videó is készült.

Mindig azt akarom, hogy hangos és csúnya legyen. Ha tényleges jó tanácsot kellene adnom, azt mondanám, mindenki tartsa magát távol mindentől, aminek köze van a Midnighthoz. De nem gondolkodom racionálisan, így aztán szokás szerint szörnyű tanácsot adok, és azt mondom: büntessétek a hallójárataitokat, és a lehető leghangosabban indítsátok el ezt a lemezt, gyertek el egy bulira, vegyüljetek idegenekkel, nyalogassátok össze az arcukat és dörzsöljétek egymáshoz az izzadt felsőtesteteket a Midnight pokoli, neandervölgyi zajára! Az embernek valahogy ki kell eresztenie a démonait!” – mondta Athenar, a formáció lelke.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.