Megjelent a Rockousticum zenekar legújabb dala!

Haverock Közösség

2022. március 5.-én megjelent a Rockouticum zenekar legújabb dala, Rock N’ Roll címmel – ehhez egy szöveges videoklip is készült. A dal az idén megjelenő első, kizárólag saját dalokat tartalmazó lemez előfutárának is tekinthető.

“A zenekar ötlete 2015 nyarán jött. Eredetileg egy akusztikus duó lett volna, amelyet Atti álmodott meg, majd gyorsan meginvitálta korábbi zenész társát is, akivel az Anagramma zenekarban zenélt. Ő volt Gyurika.
Az első próba után már kisült, hogy jó lenne egy dobos is, ezért némi gondolkodás után, hogy hol is keressék a megfelelő személyt, eljutottak Fecóhoz, akinek akkor épp nem volt zenekara. Szerencsére igent mondott, elkészítette saját cajon-ját és 2015. október 17-én debütálhatott a trió a párkányi Underworld V2 pubban.
Egy jó ideig akusztikus formációként tevékenykedett a zenekar, időnként billentyűssel is kiegészülve Balázs Patrik személyében. Aztán jött az ötlet, hogy jó lenne egy basszeros is. 2018 év végén hamar meg is lett az illető, Szimon Ferenc csatlakozott a zenekarhoz, majd az akusztikus hangszereket felváltották a torzított gitárok, a zenekar logójában pedig az akusztikus gitár “fecskefarkat növesztett”.
2019 nyarán basszusgitáros kollégánk saját álmait követve kilépett a zenekarból, így a négyes formáció ismét trióvá zsugorodott. Gyurika átvette a basszusgitáros szerepét, Atti pedig egyedül igyekszik helyt állni, mint énekes-gitáros frontember.” – mesélték a zenekar történetét.

Ha szeretnétek többet megtudni a zenekarról, illetve felkeltették az érdeklődéseteket, itt találjátok meg őket:
Facebook: Rockousticum zenekar
Weboldal: Rockousticum
YouTube: Rockousticum zenekar

Minket pedig itt tudtok követni:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.