“Tenni, tenni, tenni!” – Jótékonysági koncertet szervez a Vöröskereszt javára a Road, Down For Whatever, Juhász Marci és a Barba Negra

“…meg kell tanulni MERNI… 
…akárhogy is van AKARNI… 
…teljességgel TUDNI…
…tiszta szívből TENNI…”

2022. március 20-án nem csupán akarunk, de teszünk is.

Bő másfél hete a fókusz áthelyeződőtt a vírus-helyzetről, a keleti szomszédunkban zajló eseményekre.

ROAD zenekar, a DOWN FOR WHATEVERJUHÁSZ MARCI és a BARBA NEGRA úgy döntött, hogy március 20-án, lehetőségeihez mérten segíteni AKAR.

A március 19-i, már teltházas ROAD koncert másnapjára, március 20-ra jótékonysági koncertet hirdetünk, amelynek teljes bevételét, beleértve a tiszteletdíjakat, vendéglátás forgalomból adódó összes bevételét, a Magyar Vöröskereszt számlájára utaljuk, ezzel segítve a szervezet humanitárius krízishelyzetben is végzett nélkülözhetetlen munkáját a határ innenső oldalán! A koncertnek a Budapest, XI. kerületében működő Barba Negra biztosítja a helyszínt.

Magyar Vöröskereszt nagy tisztelettel és örömmel fogadta a szakma ezen felajánlását. Ezen a napon, a Barba Negrában, déli 12 órától a szervezet munkatársai adománygyűjtő ponton várják a tárgyi felajánlásokat is:

– tartós élelmiszerek (instant leves, pékáru, májkrém, azonnal fogyasztható és nem romlékony ételek)
– higiéniai termékek, bontatlan csomagolásban: szappan, tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, női intim termékek (betétek)
– csecsemőápolási termékek bontatlan csomagolásban: pelenka, bébiétel, egyebek
– takarók, pokrócok, hálózsákok, matracok

2022. március 20.
TENNI, TENNI, TENNI
BARBA NEGRA
Budapest / Neumann János utca 2.
 
12:00 // KAPUNYITÁS
14:00 // JUHÁSZ MARCI
15:00 // DOWN FOR WHATEVER
16:30 // ROAD
 
„Honnan van a bátorságod
Az erőd meg a kitartásod
Fejben már megvan a lépés
Menjél nincs kérdés”

A koncert Facebook oldala

Jegyek

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.