Obsidious – Under Black Skies – új videó

Under Black Skies címmel mutatta be harmadik dalának videóját az Obscura egykori tagjai, Rafael Trujillo gitáros, Linus Klausenitzer basszusgitáros és Sebastian Lanser dobos által alapított technikás prog-death metalos Obsidious.

Az Under Black Skies egy nagyon összetett, igényesen dallamos és metrikus modulációt foglal magába. Bonyolultságától függetlenül sok fülbemászó pillanata van. Producerünk, V. Santura egyszer azt mondta: Az Under Black Skies úgy hangzik, mint Dimmu Borgir szteroidokon.

A banda jelenleg első lemezén dolgozik. Első két daluk videóját itt láthatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.