Jack – “Regisztrált Gyűlölet” (official video)

Kronos Mortus

Új klippel jelentkezünk a soron következő, Lobotómia című lemezünk kapcsán. Az anyag cd-n és vinylen fog megjelenni remélhetőleg 2-3 hónapon belül, 16 tétel lesz rajta.

A felvétel a budapesti Voicebeat Stúdióban készült, keverésért/masterért a finn Rotten Sound zenekar énekese, Keijo Niinimaa felelt. A dal az interneten ezer éve kialakult gyűlölködésről és a folyamatos jelenlét-kényszerről szól, amely a komplett társadalmat megnyomorítja és elszemélyteleníti, mely célja egymás földbedöngölése bármi áron.

http://jackgrindpunk.bandcamp.com
http://facebook.com/jackgrindpunk

Source

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.