Tehetségek mutatkoztak be a Végállomás színpadán!

Szintén egy koncert, de most ez egy kicsit más. Péntek este gyűltünk össze a Végállomás klubban, hogy meghallgassuk a Dózis RB zenekart, akik most egy kicsit más összeállításban léptek fel.

“Hollósi László nevével fémjelzett “Ritmus állomás” dobiskola tehetségei” léptek fel a zenekarral, természetesen a tanítójukkal együtt. Egyszerre két dobost láthattunk a színpadon, ami  nem hétköznapi dolog. A tanítványok ügyesen vették az akadályokat, és tolták végig a klasszikus rock dalokat a többi zenésszel. Hatalmas élmény volt látni, hogy ennyi tehetség lakik itt a környékünkön, ezúton gratulálunk nekik, és további sikereket kívánunk!

Képeket a linken nézhetitek meg:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=haverockkozosseg&set=a.332424045568565

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.