Archaic – Megjelent a fővárosi thrash csapat új nagylemeze, ebből az alkalomból kijöttek egy új klippel is: ‘Withstanding’

Pénteken jelent meg a fővárosi thrash brigád, az Archaic új nagylemeze, a 'The Endgame Protocol'. A srácok ebből az alkalomból tegnap kihoztak egy új klipet is, amit az album 'Withstanding' dalához forgattak. A jelenleg kisegítő basszusgitárossal működő zenekar március 11-én a budapesti Vokál Rock Bistroban egy lemezbemutató partyt tart, hogy megünneplje az anyag megjelenését. Az eseményen lehet majd beszélgetni, dedikáltatni és merch termékeket vásárolni. A lemezbemutató koncertre pedig április 15-én a Dürer Kertben kerül sor, ahol a thrasherek mellett a Needless is bemutatja új albumát, az előzenekar pedig a Nefalem lesz.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.