Faceless Entity – Nincs kezdet és nincs végzet

Fémforgács

Április 15-én a névtelenség nagy űrjéből tör elő holland származású, misztikus, atmoszférikus raw black metal trió a Faceless Entity első lemeze The Great Anguish of  Rapture címmel. A kozmikus, disszonáns, metafizikai axiómákkal teli albumuk második dalelőzeteseként a The Enigma of Death hallgatható meg.

Az őrület mélyén megértjük a halál értelmét. Ha a halál az árnyékunk, sápadt társunk, hogyan tud véget vetni nekünk, élőknek? Hol ér véget az élet és hol kezdődik a halál? A Halál Enigmája egy állandó spirál az egzisztenciális rettegés forgatagába, amelyet egy kísérteties dallam fejez ki, amely úgy tűnik, soha nem enged el minket. Mivel szemlélődésre hív bennünket, kozmikus pusztításban nyugszik. A figyelemelterelés után ugyanolyan intenzitással tér vissza, mint korábban. Nincs kezdet és nincs végzet.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.