Vadonatúj dallal jelentkezett a Crypta: I Resign

A brazil Nervosából 2020-ban kilépett Fernanda Lira énekes/basszusgitáros és Luana Dametto dobos nem sokkal távozásuk után életre hívták a Crypta nevű bandát, hozzájuk csatlakozott a Burning Witches volt szólógitárosa, a holland Sonia "Anubis" Nusselder és Tainá Bergamaschi (ex-Hagbard). 

A négyes első lemezének, az "Echoes of the Soul"-nak fogadtatása igen kedvező volt - mi ITT írtunk róla kritikát. A csapat olyan kényes és esetenként még mindig tabunak számító társadalmi kérdéseket feszegetett a dalcsokorban, mint az éhezés (Starvation) vagy éppen Brazília nő-és melegellenes politikája.

A négy thrasher lány most egy vadonatúj dallal lepte meg rajongóit, amely az I Resign címet viseli, plusz jó hír, hogy az "Echoes of the Soul" újra megjelenik, és már ez a tétel is helyet kap rajta.

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.