Phoenix Rt. – Klippremier – Elkéstél

Új klippel jelentkezett a csallóközi Phoenix Rt. a 2020 októberében megjelent Jelzőfény lemezről, mely a MAHASZ TOP 40 albumeladási lista 3. helyéig jutott. Az Elkéstél dalhoz készült videót az EPIX Stúdióval, hóviharban, fagyban, dacolva az elemekkel, három napon át forgatta a trió.

Március 12-én a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben indul a Tiszán innen, Dunán Tour című tavaszi miniturné a Phoenix RT, a Nova Prospect és a Salvus zenekarokkal. A Dal 2022-ben a Nove Prospect és a Phoenix RT is elindult, de sajnos egyikük sem jutott tovább. A következő Phoenix RT lemez csak 2023-ra várható.
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.