Alunah – The Earth Spins – új lemezelőzetes dal

Strange Machine címmel április 15-én érkezik a brit doom/stoner Alunah új albuma, amiről második dalukként a The Earth Spins hallgatható meg. A dalban a Crowbar basszusgitárosa, Shane Wesley vendégeskedik.

A The Earth Spins dalunk sokkal komorabb és komolyabb, mint az első lemezelőzetesünk. Tele van mélységgel és érzésekkel, az egyik legszemélyesebb dal, amit Siân valaha előadott. Egy olyan szám ez, amely tele van megválaszolatlan kérdésekkel, és ezeket igazán senki sem lesz képes tisztázni… ilyen az élet!

Shane a gitárjával extra réteget tett hozzá a zenéhez, technikájával szívet adott a számnak, Matt Noble gitárja pedig lelket. Közös harmóniáik, valamint az egyéni dallamaik zökkenőmentesen működnek együtt a basszus és a dobok egyenletes, sötét dohogása felett. Tanácsunk: tölts ki magadnak egy pohár vörösbort, kapcsold le a lámpát, és így hallgasd a The Earth Spins dalunkat!” – mondták új daluk kapcsán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.