Mhorai – Minisorozat, videoklip, koncert

Fémforgács

A tavalyi debütáló lemeze a Hegemony tíz koncertes bemutatója után egy minisorozatot indított el a death-metal/deathcore-ban utazó mezőkövesdi Mhorai zenekar.

Elindítottunk egy minisorozatot, melyben énekesünk és dalszövegírónk, Floszmann Gergő meséli el számról-számra a Hegemony lemezt. Ez eddigi megjelent négy epizódott az alábbiakban láthatjátok. Továbbá, túl vagyunk egy klipforgatáson, néhány héten belül megszületik az első videónk.”

A következő koncertünk március 25-én, a dunaújvárosi Kaptár Music Pub-ban kerül megrendezésre a Nygmalionés a The Unknown Disorder részvételével. Alakul a nyári és az őszi koncertszezon, továbbra is boldogan várjuk a megkereséseket.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.