Abbath – The Book Of Breath – új szöveges videó

Március 25-én Dread Reaver címmel érkezik Abbath harmadik albuma. A lemezre kilenc vadonatúj dal, valamint egy Metallica (Trapped Under Ice) feldolgozás is felkerül.

Abbath elmondása szerint új lemezén hőseinek a KISS, Motörhead, Manowar és a Bathory világát igyekezett egybegyúrni. Újabb előzeteseként a ma megjelent The Book Of Breath szöveges videóját láthatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.