Helloween – Ismét csúszik a turné, júniusban jönnek Budapestre

Rockvilág.hu online rockmagazin

A pandémia miatt immár sokadszorra, teljes európai turnéját átszervezte a Helloween. A döntés okáról a hazai koncertet szervező Livesound tájékoztatta a hazai rajongókat:

„A folytatódó járvány miatt a Helloween és a HammerFall sajnos ismét halasztani kényszerül a ’United Forces’ turnét. Ugyan a helyzet talán javulóban van, de az európai partnerekkel egyeztetve a zenekarok arra jutottak, hogy az egyes országokban még fennálló korlátozások miatt nem lehetséges a turnét egyben megtartani. Jó hír, hogy a halasztás csak pár hónapot jelent, ráadásul a fellépések a várhatóan járványmentes nyári időszakra esnek: Budapesten a két zenekar 2022. június 28-án játszik a Papp László Budapest Sportarénában. A megváltott jegyek változatlanul érvényesek, vagy március 20-ig visszaválthatók.”

A Helloween mellett tehát változatlanul a HammerFall fog fellépni a júniusi új időpontban, jegyet a Ticketportal hálózatában lehet váltani, további információk az esemény Facebook-oldalán.
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.