Darkher – Temetem a vihart

Fémforgács

Április 15-én új lemezével jelentkezik a Jayn Maiven énekesnő-dalszerző vezette melankolikus atmoszférájú ambient dark-folk zenét játszó Darkher. The Buried Storm című lemezéről a napokban közétett Where the Devil Waits dalának videóját láthatjátok.

A dal a bennünk rejlő árnyékokhoz és az ahhoz való ragaszkodáshoz kapcsolódik, ami sokszor pusztítóvá válhat.” – magyarázza Jayn Maiven. “Ez a felhatalmazásról és a fényről szól. Ez a bizonyos „itt temetem a vihart, vakfényben” sor szolgált határozott inspirációmként a The Buried Storm album címéhez.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.