A Chunk! No, Captain Chunk! énekesével közös dalt dobott a Landmvrks

Az utóbbi évek egyik legígéretesebb francia zenekara a Landmvrks: semmi világmegváltás, de mégis nagyon egyben van, amit a Marseille-i metalcore-brigád művel. Tavaly jelent meg a harmadik albumuk Lost in the Waves címmel az Arising Empire gondozásában, amellyel ismét egy új oldalukat mutatták meg, március 18-án pedig érkezik a lemez kibővített változata, vendégénekesekkel megerősített új dalokkal és élő felvételekkel.

Az új számok közül közül januárban tették közzé klippel együtt a Deathet, amelyben Drew York (Stray From the Path) őrültek házát igazgat. Most pedig itt a banda eddigi leglágyabb száma, a Suffocate, Bertrand Poncet (Chunk! No, Captain Chunk!) közreműködésével, szintén videó kíséretében.

A zenekar 2020 májusában játszott volna a Dürer Kertben az azóta is hanyatló Novelists FR-rel (akikkel közös EP-t is írtak, de valószínűleg abból sem lesz semmi). A turné pótlásáról továbbra sincs hír, ráadásul az idei headliner európai körútjuk is sajnos elkerül minket.

//www.youtube.com/watch?v=dO0xx_BmyTA

//www.youtube.com/watch?v=yR-ccu_XXvY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.