A Thy Catafalque és a The Devil’s Trade hangos felállása is megy a Brutal Assaultra

A csehországi Brutal Assault két olyan magyar fellépőt is bejelentett a legújabb csomagjában, amik még itthon is ritkaságnak számítanak. Az egyik a Thy Catafalque, a másik pedig a The Devil’s Trade teljes metalzenekaros felállása.

A két produkciónak elég sok a közös vonása, eredetileg mindkettőt egy ember csinálta (az egyiket Kátai Tamás, a másikat Makó Dávid, de ezt úgyis fejből tudja mindenki), és mindkettőnek a tavalyi Fekete Zajon debütált a kibővített élő lineupja. Igaz, az ottani Thy Catafalque-ünnep gyakorlatilag egy össznépi tribute-nak indult, ahol azért végül maga Kátai is fellépett, és egyértelműen ennek a folyománya az is, hogy idén összeállt a zenekar állandó koncertfelállása. Aminek a debütálása egyébként április 30-án lesz Budapesten az Akváriumban (és már most sold out), ez az augusztusi cseh kiruccanás pedig az első külföldi fellépés lesz.

Makó szólóban már köztudottan rengeteget koncertezett itthon és külföldön is, a Haw zenekar tagjaival kiegészült műsora viszont olyan kuriózum, amit eddig csak a ‘Zajon és Debrecenben lehetett látni, idén nyárra pedig a szlovén Metaldaysre és a Brutalra lett eddig bejelentve. Arról, hogy Budapesten mikor lesz ilyen zenekari The Devil’s Trade-koncert, egyelőre nincs hír.

Az idei Brutal Assaultot augusztus 9. és 13. között rendezik meg Jaromerben, a Josefov-erődben, teljes program és egyéb infók a fesztivál weblapján.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.