Mesék a backstage-ből – Káosz és rendbontás a gyereknapon

ópiumbarlang

Az van, hogy Azak-al azóta is dumálgatunk és mesélt egy olyat, amitől támadt egy új rovat ötletem. A lényeg az, hogy ne csak a béna meme-eket, meg a fogalmazási és helyesirási készségeimet sárbatipró írásokat toljam, olyan zenékről amik szinte csak engem érdekelnek. Zenészek, koncert és turné történetei lesznek itt, a saját szavaikkal elmesélve, csak úgy kaotikusan és ömlesztve, mert az punk. Tömören és lényegretörően, ami simán befér addig amíg várod a buszt vagy mész két megállót a metróval. Aztán vagy lesz folytatás vagy nem.

Illetve, egyszer a helyi televíziónak adtam egy rövid interjút, akkor ránk hívtak a polgárőrséget. Volt egy punk zenekarunk. Felléptünk egy gyereknapon. Kijött a helyi TV, mi ittunk, ment az ős züllés. Kérdezték mire lehet számitani, én meg mondtam, hogy káosz és balhé lesz. Úgy kezdődött, hogy behangoltunk és már ott álltak a police bastardok. Odajött az egyik és azt mondta megvernek ha balhézunk, úgyhogy lenyomtuk a Köpj le egy rendőrt a kedvemért Picsa klasszikot. Tudom, tudom, tizenévesek voltunk :D A basszgitárosra rá volt állva egy ilyen szervező csaj. Nekünk volt egy zenekarunk, aztán gondolom így jött az über jó ötlet, de szürreál volt. Volt egy dal a bakancs című:

Ha egy bakancsot kapnék
Gyerekeket rugdosnék
De a bakancs nagyon drága
Eltörik a gyerek álla

A koncert elején tele volt a művház. Elkezdtük ezt, aztán felállt egy nő vagy 5 gyerekkel és rugdossátok a gyereket én elmentem! Szétkúrtuk a hangositást, ordibáltak velünk. "Még egy csúnya szó és repültök" - jól van baszdmeg. Bocs, bele tudok jönni a sztori témába :D Abban az időben nem érdekelt semmi csak a d-beat, meg minél gyorsabb legyen a cucc. Gyereknapra pont jó lesz.

Ha van valami hasonlóan vicces, szórakoztató vagy akár félelmetes, a lényeg, hogy érdekes meséd, küld el emailben vagy üzenetben és mehet is a nagyérdemű elé.


Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) ópiumbarlang nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.