RF Force – érkezik a bemutatkozó lemezük

A brazíliai Sao Paolóból származó tradícionális heavy metalt játszó RF Force leszerződött a Black Lion Records kiadóval, melynek gondozásában idén nyáron megjelenik a debütalbumuk. Ha szereted a Judast Priest-et, Saxon-t vagy Dio-t, akkor mindenképp tégy egy próbát a bandával!

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Black Lion Records első tradícionális heavy metal zenét játszó zenekara lehetünk, valamint, hogy így a zenénk több emberhez jut majd el.” – kommentálta a banda.

Nagy örömmel jelentjük be a brazil RF Force leszerdőztetését. Mikor Marcos megmutatta a Fallen Angel daluk klipjét, rögtön lenyűgözött és egyből úgy gondoltuk, hogy le kell szerződtetnünk ezeket a srácokat.” – fogalmazott a kiadó illetékese.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.