Megjelent az AWS – EMLÉKSZEM – Road Movie Guide!

Haverock Közösség

A Road Movie megmozdulást sokan ismerhetitek már. Ennek keretein belül pedig azt is tudhatjátok, hogy készítenek a zenekarokkal is egy beszélgetést, ahol megmutathatják részletesebben otthonukat, hol élnek, vagy éltek.

Hol nőttek fel, és hol vannak a környéken a kedvenc helyeik. Így volt ez az AWS-nél is. Készült egy beszélgetős videó amit ma tett közzé a csapat.Nagyon sok jó, és komoly téma volt ebben az interjúban. A beszélgetést egyébként Till Attila vezette, a csapat pedig megmutatta volt iskolájukat, tablójukat. Megmutatták hol szoktak régen bandázni, mi volt Örs kedvenc helye, vagy éppen mit csináltak a zenélésen kívül. Fájdalmas a tény, hogy Örs pont ma van egy éve hogy itt hagyott minket. Zenekar eddig is és most is méltó emléket állított neki! Nézd meg a videót itt:

Siklósi Örs
1991 – 2021

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.