Isn’t – hamarosan megjelenik az új klip!

Haverock Közösség

Az Isn’t zenekar 2020-ban alakult Sivák Krisztián (ex-Panzer Division) vezetésével, és jelenleg négyen vannak:
Sivák Márta – ének
Sivák Krisztián – gitár, dobok, vokál
Karcza Péter – basszusgitár
Sipos Zoltán – mix/master

Az indulásukat a Brake c. dal megszületéséhez kötik, ami a Heartless c. EP-n található – itt még velük volt Gecse Dávid, aki énekelt. A második minialbum tavaly, 2021 novemberében jelent meg, itt már Krisztián párja, Márti vokalizál, és az első albumhoz képest itt már jóval változatosabb és erőteljesebb orgánuma is hallható. Ezek az EP-k egyenlőre csak a streaming szolgáltatóknál érhetők el.
A Nightfall c. albumot itt éritek el:

A Heartless EP számait pedig itt találjátok meg:

Egyébként a banda új klipje, amit a Broken című számhoz forgattak, 2022. február 11.-én jelenik meg 18:00-kor a Fémforgácson. Itt az előzetes róla:

 

A zenekart itt éritek el – kövessétek őket, ha felkeltettük az érdeklődésed.
Facebook: Isn’t
YouTube: Isn’t

Minket pedig itt értek el további friss hírekért és ajánlókért:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.