Arð – Take Up My Bones – új szöveges videó

Fémforgács

Február 18-án jelenik meg az atmoszférikus pagan black / folk vonalas brit Arð első lemeze. Az egyszemélyes zenekar mögött az énekes, gitáros, basszusgitáros, billentyűs Mark Deeks áll, aki Take Up My Bones című albumát olyan zenészek segítségével késztette el, mint Dan Capp gitáros, Callum Cox dobos és Jo Quail csellista.

Hat dalos lemezének témáját az angolszász történelemből és folklórból merítette. Harmadik dalelőzeteseként máris itt van a Take Up My Bones szöveges videója. 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.