Troglodyte – Üdvözölünk a táplálékláncban

Negyedik lemezének kiadására készül a missouri vadonjában tevékenykedő, bigfoot mániás, btural death metalos Troglodyte. The Hierarchical Ecological Succession: Welcome to the Food Chain címet viselő lemezük március 5-án lát napvilágot a Blood Blast Distribution kiadásában.

A lemezen teljes tagként játszik az Origin basszusgitárosa, Mike Flores, aki évek óta élő koncertjein segítette ki a a bandát. Továbbá olyan vendégek szerepelnek rajta, mint Brent Purgason, más néven Pustulus Maximus (GWAR), Shwan Knight (Child Bite) és Ross Sewage (Exhumed, Ghoul, Impaled), akivel az alábbi Meat Your Maker daluk 8 bites videóját készítették el.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.