Buzzard Canyon – Stoner és Camaro

Fémforgács

Csöves erősítők és hatalmas riffek. Röviden ezek jellemzik a női-frontos vintage stoner/ doom metalos Buzzard Canyon napokban megjelent második nagylemezük, az Drunken Tales Of An Underachiever… The Saga Continues hangulatát.

Játssz egy kis rock n’ rollt, és közben érezd jól magad! Ez a mi zenénk a „Camaro Rock” legfőbb jellemzője. Ha imádod a ’70-es, ’80-as évek pörgősebb rock zenéit, és ha azt egy dögös Camaro vezetése közben hallgatod az maga a csúcs.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.