Midller – Dal és klip premier a szolnoki hard rock/metal csapat rövidesen érkező ‘Tudathasadás’ albumáról: ‘Kísért a múlt’

Több EP és kislemez után rövidesen végre megjelenik a szolnoki hard rock/metal zenekar a Midller első nagylemeze 'Tudathasadás' címmel. A rövidesen az összes online streaming szolgáltatónál elérhető 10 dalos album felvezetésére megérkezett az első klippel megtámogatott dal, a 'Kísért a múlt'. A srácok azt tervezik, hogy hetente hoznak ki az anyaghoz egy egy új klipet.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.