Greg Puciato énekli Carpenter Brut új számát

Akármennyit is őrjöngött féktelenül anno a The Dilinger Escape Plan koncertjein, Greg Puciatónak bizony a synthwave is nagyon jól áll, ezen a The Black Queen lemezei óta már nem nagyon lepődik meg senki. Most pedig az énekes újra ezen a pályán mozog, méghozzá Carpenter Bruttal közösen rakott össze egy számot, az Imaginary Fire pedig simán az év eddigi legragadósabbja.

A dal a francia producer új lemezét hivatott felvezetni: a Leather Terror április 1-jén jelenik meg, és ahogy a címéből sejthető, a 2018-as Leather Teeth album egyenes folytatása lesz, legalábbis koncepció és sztori terén. Hangzásban már kevésbé, állítólag az előzőnél jóval sötétebb és erőszakosabb tónusú a cucc, amin ráadásul egy árva gitárpengetés sincs, minden egyes torzított hang szintikből lett kifacsarva. Ennek ellenére azért lesznek rajta más, a metalszíntérhez köthető vendégek is, például Ben Koller a Converge-ből, Jonka a Tribulationből, na meg a norvég Ulver zenekar.

Eközben a hírek szerint Puciato is egy új szólólemezen dolgozik, ami a tavasz vége felé jelenhet meg Mirrorcell címmel.

//www.youtube.com/watch?v=6_t_ZXavIOo

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.