Akrasia – Megjelent a budapesti thrasherek első nagylemeze

Az Akrasia egy 2017 óta működő budapesti metal zenekar, mint a legtöbb hazai próbálkozás, egyfajta baráti alapon működő, hobbizenekarként kezdett el feldolgozásokat játszani olyan zenekaroktól mint például: Dying Fetus, Death, Metallica, Gojira… A csapat viszonylag fiatal tagokból áll, legtöbben a húszas éveink legelejét tapossák. Az Akrasia a 2018-as demó debütálása után 2022. január 29-én adta ki az “Act of Will” névre keresztelt, 9 számból álló albumát. A lemez borítóját Eliran Kantor (Testament, Thy Art Is Murder, Soulfly, Helloween…) készítette.

A zenekar így nyilatkozott:
Az elmúlt években sok tagcsere történt, és sajnos a felállás még mindig nem teljes, ugyanis a zenekarból a dobos még hiányzik.
Főbb hatásaink: Metallica, Gojira, Pantera, Death, Opeth, Fear Factory, Trivium, As I Lay Dying… Elég sokfajta zene nyújt inspirációt számunkra, ebből is látható, hogy nem akarunk csak egy stílusnál leragadni és a jövőben tudunk még meglepetésekkel szolgálni. A későbbiekben szeretnénk koncertezni, illetve a lemezhez klipeket kiadni.

A zenekar tagjai:
Tóth Marci – Vokál & gitár
Spanyiel Péter – Gitár
Bajnáczki Bence – Basszusgitár
A zenekar elérhetőségei:
Email: akrasiaofficial@gmail.com
Facebook – https://www.facebook.com/AkrasiaOfficial/
Instagram – https://www.instagram.com/akrasia.official/
Bandcamp: https://akrasiaofficial.bandcamp.com/releasesNavigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.