Leander Kills – Klippremier – Dal a szorongáshoz

Rockvilág.hu online rockmagazin

Manipulátor címmel 2021. november 24-én új dallal jelentkezett a Leander Kills. A nóta előfutára volt az őszre várható új Leander Kills lemeznek. Az év férfi előadója kategóriában Petőfi-díjat nyert Köteles Leander vezette Leander Kills már a második dalt tette közzé a készülő nagylemezről, a Dal a szorongáshoz című tételhez klip is készült.
Ugyan a Leander Kills majd csak március 25-én lép fel legközelebb a Székesfehérvári Fezen Klubban, a Tiansen társaságában, majd április 2-án ugyanez a felállás beveszi a budapesti Barba Negrát is, de előtte sor kerül a már teltházas Leander Szimfonik koncertre március 15-én kedden a budapesti MOMkultban, ahol a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar fog közreműködni Farkas Pál vezényletével.
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.