Atrox Trauma – Olasz kiadónál jött ki a hódmezővásárhelyi banda első nagylemeze

On The Line Of Nothing And Something címmel január 28-án megjelent és végig is hallgatható a 2008-ban alakult hódmezővásárhelyi Atrox Trauma első albuma. A 2019-ben új erőre kapó hazai thrash/death brigád első nagylemezét az olasz WormHoleDeath kiadó gondozza, és az album mellé egy friss klip is érkezett a You Are Servant dalhoz.
A zenekar első próbái 2008 márciusában kezdődnek, Hódmezővásárhelyen. Andruskó Kristóf (dob) és Török Imre (ritmusgitár/ének), thrash metal feldolgozásokat kezd játszani, majd később saját számok készítésébe fog.

2010 tavaszán kiegészülve Bódog Mátéval (bass), és Székely Andrással (szólógitár), az addigi repertoár megtanulása után, 2011 tavaszán elkészítik az első három számos demo fölvételt, ami a Fojtogat nevet kapta. A demon három szám található, magyar nyelvű szövegekkel.

Pozitív kritikák érkeztek a hanganyagról, a közönség részéről és a különböző zenei újságoktól,webzinektől.

2010. május. Máté távozik a zenekarból. Érkezik Bodrogi Tamás.

2011. február, 5 állomásos mini turné Német- és Csehországban.

2011. szeptember 8-9, két szám felvétele a második demo-ra, a gyulai No Silence studio-ban, Simon István vezetésével. Az előző anyaggal szemben ezen már angol nyelvű szövegek hallhatóak: Immobile, Suicide fuck számcímekkel.

2013 március, Kristóf távozik a zenekarból, helyét Győri Gergely vette át.

2013 szeptember, Tamás távozik.

2019. Hosszabb szünet után a zenekar újra aktivizálta magát és Tábori Gyula személyében megtalálta basszusgitárosát.

We are ATROX TRAUMA!
We are BACK!!
Atrox Trauma – On The Line Of Nothing And Something
(Január 28 – WormHoleDeath)

01. On The Line Of Nothing And Something
02. You Are Servant
03. Parasite Elite
04. I Don’t Understand
05. The World Doesn’t Exist
06. This Is The Truth
07. Vanity
08. Get Out Of Publicity
09. The One Who’s Got Sense
10. Until It Connects
11. Upgrade
12. Moon, Dawn

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.