Amorphis – Klippremier – On The Dark Waters

Halo címmel február 11-én jelenik meg az új Amorphis album, a 2018-as Queen Of Time lemez folytatása. Érdekesség, hogy a Jens Bogren által producerelt friss anyaggal lezárul a 2015-ben, az Under The Red Clouddal indult lemeztrilógia, ezúttal mitológiai témájú albumot készített a banda. A a finnek tizennegyedik albumának első előzeteseként már bemutattuk a The Moon című dalt, most pedig már az On The Dark Waters című dal is tesztelhető, melyhez Pekka Hara rendezésével klip is készült.
Az Atomic Fire Records gondozásában érkező újdonságot több változatban lehet előrendelni. Lesz digipak CD, fekete és színes dupla vinyl és díszdobozos változat is. Az utóbbiban megtalálható a Halo CD-n és dupla fehér színű vinylen, emellett a 2018/2019-es koncertszezonban rögzített Live In Europe CD, a lemez borítóját ábrázoló slipmat (antisztatikus lemezalátét), zászló és jelvény is.

Az Amorphis klasszikusnak számító 2003-as Far From The Sun lemezéről ITT olvashattok bővebben.
Amorphis – Halo
(Február 11 – Atomic Fire Records)

01. Northwards
02. On The Dark Waters
03. The Moon
04. Windmane
05. A New Land
06. When The Gods Came
07. Seven Roads Come Together
08. War
09. Halo
10. The Wolf
11. My Name Is Night

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.