Shield of Wings – Múltba nyúló történet

Az amerikai melodic, folk, epic symphonic / death metalos Shield of Wings a napokban mutatta be február 11-én Unfinished címmel megjelenő új albumának első videóját. A videó Mind of Myth dalukra készült el, amit Aliyah  Daye billentyűs/énekesnő így kommentált: 

A dal részben arról szól, hogy tisztelegjünk múltunk előtt, legyen az akár személyes, akár történelmi, ami által kissé mitikus hangulatot akartunk vinni a dalszöveg videójába. Egy szeles december közepi napon vágtunk neki ennek a történetnek az elmesélésének. Reméljük, hogy élvezni fogja velünk ezt a sétát.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.