Ghost Toast – Chasing Time – új lemezelőzetes videó

Shade Without Color címmel március 3-án jelenik a kísérletezős, instrumentális progresszív rockot játszó  debreceni Ghost Toast zenekar ötödik nagylemeze. A lemez újabb előzeteseként máris itt van Chasing Time daluk hivatalos videója.

A Chasing Time olyan dolgokon töpreng, amelyekkel a múltadon már nem tudsz változtatni. Ezekkel a jelenben kell együtt élned, a jövőd pedig vagy akarod, vagy nem. 

A hegek furcsa ereje arra emlékeztet bennünket, hogy a múltunk valóságos.

(Cormac McCarthy  – Vad lovak)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.