Tengerszem – Rövidesen érkezik a második album, az elődje végighallgatható, február végén pedig újabb koncert az S8-ban!

A Tengerszem a napokban jelentkezett be a jó hírrel, hogy finishben van a második lemezük, a 'Belső tenger'! 'A folyó' című klipesített dalt pedig már meg is ismerhettük egy klip kíséretében a 'Képzelgések' album folytatásáról. Aki pedig élőben is meghallgatná a Tengerszem régi és új dalait, az megteheti ezt február 26-án az S8 Underground Clubban

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.