Murder Van – Clawing The Casket – új videó

Fémforgács

December közepén jelent meg  az amerikai death/thrasher Murder Van legutóbbi EP-je a Crooked Smiles. Az 4 dalos kislemezről Clawing The Casket dalukhoz új videó is készült, amit így kommentált a banda:

Ez a dal tökéletesen visszaadja az EP nyers, intenzív thrash, túlnyomórészt old-school death metal hangzást, ami a Murder Van témáit leginkább jellemzi.  Tartalmilag a terrorról, horrorról szól, amit naponta látunk a világszínpadán.”

A teljes EP itt hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.