Hell Militia – Új lemezzel térnek vissza

Közel egy évtizednyi csend után új albumával tér vissza a francia underground necro black metalos Hell Militia. Új lemezük március 18-án Hollow Void címmel fog megjelenni, amiről elsőként Dust of Time daluk szöveges videóját láthatjátok.

10 év telt el a Jacob’s Ladder lemezünk megjelenése óta, és minél több dolog változik, annál több dolog marad ugyanaz. A Dust of Time hamarosan megjelenő új lemezünk a Hollow Void első bemutatott dal, ami egyfajta naplóként foglalja össze az elmúlt években történteket. A keserű napok, megingathatatlan vallásos hit, városi mocsok, romlás, halálimádás és a rendkívül keserű utóíz összefoglalója.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.