E-L-R – magok növekedni fognak és virágozni

Március 11-én a Prophecy Productions gondozásában jelenik meg a hipnotikus hangulatú post-doom metal vonalán mozgó svájci E-L-R trió új albuma. Vexier címet viselő lemezökre öt sámánrituálékra emlékeztető dal került fel, melyek közül most a Seeds videóját nézhetitek meg.

A Seed azonnal a hipnózisa alá vonja a hallgatóját. Mély, mégis vidám, gyógyító és reménnyel teli az üzenete a “magok növekedni fognak és virágozni” refrénben van.

E-L-R – Vexier

(Prophecy Productions)

1. Opiate the Sun
2. Three Winds
3. Seedd
4. Fleurs of Decay
5. Forêt

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.